Ochrana osobních údajů

---

Ochrana osobních údajů

Při vyplňování formuláře na stránkách www.wellnesspalace.cz poskytujete své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Francis Palace s.r.o. si uvědomuje důvěrnost vašich osobních údajů a působnost zákona o ochraně osobních údajů.

Prohlášení Francis Palace s.r.o. k ochraně Vašich osobních údajů

Společnost Francis Palace s.r.o. zpracovává osobní údaje osob zaregistrovaných prostřednictvím webových stránek www.wellnesspalace.cz a to po dobu neurčitou, do odvolání souhlasu daného každou zaregistrovanou osobou. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně odvolat a Francis Palace s.r.o. údaje zlikviduje.

Společnost Francis Palace s.r.o., jako provozovatel stránek www.wellnesspalace.cz tímto informuje subjekty poskytující informace, že veškeré údaje získané výše uvednými způsoby považuje za vysoce důvěrné a použije je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ke zlepšení svých služeb a k marketingovým účelům společnosti Francis Palace s.r.o. Vaše osobní údaje nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty jiné společnosti.

--- Najdete nás na Facebooku

Náhled tisku | Vytisknout stránku | Nahoru


2008 – 2011 © Francis Palace s.r.o. Prohlášení o přístupnosti Ochrana osobních údajů Podmínky užití Clearbox Vistamedia

Doporučujeme: Wellness informace, Bazény, zastřešení, Víkendy Pro Dva.cz, Romantický víkend pro dva, TORF ZIEGLER spol. s r.o. – dodavatel masážních, rašelinovýchwellness produktů. Finské sauny a další sauny od EuroBalneo.